Biografi for: Christine Jespersen

Kirkebog borbjerg sogn 1859-1873. Fødte Quindekjøn. (Kort c 499 B-3, 3/9)
1869. 30 Septbr. Christine Jespersen. Døbt i Kirken d 30 Octbr. Datter af Gmd Jesper jensen og Hustru Maren Christensen, 39 Aar i Over Brødbæk. Baaren af Peder Christensen Hustru, Over Brødbæk. De andre Faddere: Samme Gmd Peder Christensen, Aftægtsgaardmand Christen Madsen i O. Brødbæk, ? Martinus Johannesen i Brødbæk, samt Pige Sine Jensen af Nørre Hvam.

Kirstine var den første af Jesper Jensen og Marens børn, der var født i Over Brødbæk. De tre første var født i Rydlund.

Kirkebog, Borbjerg sogn 1890-7 (C499 B-11 1/1) Copulerede:
6 November 1890. Ungkarl Peder Christian Poulsen, gårdmand i Munksgård og pigen Christine Jespersen, datter af gårdmand Jesper Jensen i over Brødbæk, 21 år gl. Forlovere: Gårdmand Jesper Jensen og sognefoged Morten Johannesen.

Peder Chresten havde før sit bryllup købt Munksgaard i Hvam, som han drev i mere end fyrretyve år. Det var en god gård på den fede jord. Der voksede seks børn op i ægteskabet.
Kirstine døde, ligesom så mange andre af familien, i en forholdsvis ung alder og blev begravet på kirkegården i Borbjerg.
Den 26. november 1933 giftede Peder Kresten sig igen. Bruden var denne gang Ane Marie Sørensen, der var født i Sønder Fleng. Det var hendes første ægteskab, og onde tunger mente at vide, at hun meget gerne ville giftes. Børnene ville ikke vide af hende, men det forandrede ikke noget. Peder Kresten var gammel nok til selv at bestemme, og det gjorde han.