En slægtsbog

 

Man bliver aldrig færdig med slægtsforskning.

Ikke desto mindre har jeg nu prøvet at samle en SLÆGTSBOG for  slægterne LED og ERIKSEN. Slægterne BRANDER og DANKELEV, får så vente lidt.

Bogen omhandler mine aner samt efterkommere efter oldeforældre, såvidt som det har været muligt at finde dem.

Arbejdet med oldeforældrenes efterkommere har har været anledning til genoptagelse af forbindelser med fætre og kusiner og opdyrkning af nye spændende bekendtskaber med halvfætre og halvkusiner og deres familier - i mange tilfælde fordi disse har fundet denne hjemmeside.

Slægtsbogen består hovedsageligt af en udskrift fra min slægtsdatabase, hvor de fundne oplysninger om slægtens medlemmer er registreret ret summarisk og derfor til tider ikke særlig spændende at læse. Enkelte relevante billeder er tilføjet og enkelte tabeller indsat. Et par interessante sidelinier er medtaget. Se i øvrigt indholdsfortegnelsen.

For tiden bliver det til 317 sider i Word-format og fylder ca. 4.000 KB. Så vær varsom med blot at lade den skrive ud.

Registreringerne indeholder en række ?-tegn, for oplysninger som jeg ikke har kunnet tyde - og sikkert en række unøjagtigheder, fejl og mangler. Jeg vil naturligvis være glad for at få henvendelser om dette på nedennævnte adresse, telefon eller via mail.

Hent slægtsbog

NB! Det bedste resultat opnås ved at gemme filen og læse den derfra.

Hans Henning Eriksen

1. maj 2008        

   

Hans Henning Eriksen, Bramsvej 12, DK-2920 Charlottenlund,

tlf. +45 3964 4442
Send mig en mail